Kaivon ja viemärin tarkastus, puhdistus ja kunnostus

Ammattitaitoinen viemärin sukitus

Raisio, Turku ja muu Varsinais-Suomi ovat palvelualuettamme

Suomen Kaivosaneeraus Oy:n pääpalveluita on laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutettu, sade- ja jätevesiviemäreihin kohdistuva viemärin sukitus. Raisio, Turku, Masku, Loimaa, Salo sekä muut lähikunnat koko Varsinais-Suomessa ovat palvelualuettamme. Asiakaskuntamme koostuukin suurimmaksi osaksi juuri kunnista ja kaupungeista, mutta palvelemme mielellämme myös taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiäkin asiakkaita. Etunamme on ammattitaitomme lisäksi pienen yrityksen ketteryys; pääsemme töihin lyhyelläkin varoitusajalla, toisin kuin kankeasti toimivat suuryritykset. Valitse remonttitöihin aito alan ammattilainen − meillä on yli 10 vuoden ja lukuisten toteutettujen työkohteiden kokemus alalta.

Miten tilata viemärin sukitus?

Lisätiedot, tarjoukset ja työtilaukset numerosta: 044 091 9118

Viemärin sukitus on kätevä putkiremonttimenetelmä

Kun putkiremontti on tulossa, pohditaan usein, mikä menetelmä olisi paras. Viemärin sukitus on viime vuosina noussut yhä suositummaksi ja yleisemmäksi menetelmäksi putkiremonttien toteutukseen, sillä se säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia verrattuna perinteisiin putkistoremonttimenetelmiin. Sukittamalla putkiremontti sujuu suhteellisen vaivattomasti, sillä olemassa oleva putkisto kunnostetaan yhtenäisen polyesterisukan avulla niin, ettei rakenteita tarvitse purkaa. Sukitettu putki kestää hyvin kosteutta, korroosiota, kulumista ja syöpymistä. Sukittamalla saadaan aikaan yhtä kestävä ja pitkäaikainen lopputulos kuin uusimalla viemäri kokonaisuudessaan. Viemärin sukitus soveltuu niin valurauta-, betoni- kuin PVC-putkillekin ja se on mahdollista toteuttaa kaikenlaisissa kohteissa aina liike- ja toimistotiloista asuintaloihin. Viemärin sukitus on nopea, helppo ja edullinen putkiremonttimenetelmä − kysy meiltä tarjous kohteeseesi vaikka saman tien.

Viemäriremontti tehokkaasti ammattilaiselta

Suomen Kaivosaneeraus Oy on viemärikorjausten kokenut ammattilainen. Meillä on yli 10 vuoden kokemus erilaisista kaivo- ja viemäritöistä, ja monipuolisen osaamisemme ja palveluvalikoimamme ansiosta voimmekin sanoa olemme alamme ammattilaisia. Meidän kanssamme esimerkiksi viemäriremontti ei kestä kauaa: paitsi että käyttämämme viemärin sukitus on menetelmänä nopea, on meille kunnia-asia työskennellä aina tehokkaasti ja tarkasti niin, että työt valmistuvat sovitusti ilman viivytyksiä.

Annamme 20 vuoden takuun kaikista töistä

Emme turhaan lupaa asiakkaillemme, että viemäreiden sukitus on kestävä menetelmä putkiremonttiin. Siksi periaatteenamme onkin antaa kaikille töillemme 20 vuoden takuu. Mikäli ongelmia ilmenee, tulemme paikan päälle tutkimaan asian ja neuvottelemaan mahdollisista korjaustoimenpiteistä. Näin toimimalla pystymme todella vastaamaan tekemästämme työstä ja palvelemaan asiakasta oikeasti kokonaisvaltaisesti.

Nopea putkiremontti Raisio, Turku ja lähikunnat

Nopea putkiremontti helpottaa huomattavasti arkea. Siksi remonttimenetelmäksi kannattaa valita ammattilaisten toteuttama viemärin sukitus, joka on turvallinen menetelmä kunnostaa ja korjata viemäriputkisto. Sukittaminen tukevoittaa ja tekee putkistosta sileän, jolloin siitä tulee uudenveroinen ja jälleen pitkäikäinen ratkaisu. Myöskään pintarakenteita ei tarvitse purkaa tämän menetelmän ansiosta. Tilaa siis nopea putkiremontti, ja huomaa, kuinka näppärä menetelmä on viemärin sukitus − Raisio, Turku, Masku, Salo ja koko muu Varsinais-Suomi on palvelualuettamme. Ota yhteyttä!

  • Alimex
  • Solcon Oy
  • Luotettava Kumppani
  • Yrittäjät Varsinais-Suomi
  • AAA - Korkein luottoluokitus
  • Suomen vahvimmat - AA - Suomen Kaivonsaneeraus Oy
  • Lowest credit risk