Kaivon korjaus

Kaivojen vuotovesikorjaus Maskusta koko Varsinais-Suomeen

 

Turku, Raisio, Salo ja muut lähikunnat kuuluvat palvelualueeseemme

Mikäli kaivo on vanha tai sen ympärillä on tehty esimerkiksi maanrakennustöitä, voi kaivo halkeilla tai murtua. Tästä johtuen kaivo voi alkaa vuotaa, jolloin kaivon korjaus on ehdottomasti paikallaan. Suomen Kaivosaneeraus Oy on kaivojen asiantuntija: jos sinua huolettaa kaivojen vuotovesi, korjaus on mahdollista saada nopeasti kauttamme niin, ettei kaivoon ehdi tulla isompaa vahinkoa. Meillä on useamman vuoden kokemus erilaisista kaivoprojekteista, ja teemmekin kaivojen tarkastukset, puhdistukset ja kunnostukset vankalla ammattitaidolla. Ammattitaitomme lisäksi meillä on kaikki mahdolliset sertifikaatit työn suorittamiseen, ja annamme kaivotöille neljän vuoden takuun. Palvelualuettamme ovat mm. Turku, Masku, Raisio, Salo, Loimaa, Parainen ja laajalti koko muukin Varsinais-Suomi. Palvelemme pääasiallisesti juuri kuntia ja kaupunkeja, mutta otamme mielellämme toimeksiantoja myös taloyhtiöiltä, yrityksiltä ja yksityisiltä asiakkailta. Ota siis yhteyttä ja tilaa kaivojen vuotovesikorjaus luotettavilta alan ammattilaisilta!

Pidä kaivo kunnossa – vältyt vuodoilta

Vuonna 1993 tehdyn valtakunnallisen kaivovesitutkimuksen mukaan yli puolella kotitalouksien omista kaivoista on veden laatuun liittyviä ongelmia. Jotta näiltä ongelmilta vältyttäisiin, kaivoa pitääkin tarkkailla, huoltaa ja kunnostaa säännöllisesti.

Jatkuvan tarkkailun piiriin lukeutuvat kaivon kansirakenteiden ja sisäpuolen silmämääräinen tarkastus vuosittain, putkien ja liitosten kunnon tarkkailu sekä kaivon veden tutkituttaminen vähintään kolmen vuoden välein. Tavallisimpia huoltotoimenpiteitä taas ovat kaivon ympäristön sekä kaivon kannen pitäminen siistinä, mahdollisten roskien poisto kaivosta sekä  kaivon säännöllinen pesu vedellä ja harjalla/painepesurilla (ei pesuaineita)

Säännöllisinkään huolto ei kuitenkaan takaa sitä, etteikö kaivoja jossain vaiheessa sen elinkaarta pitäisi korjata. Erityisesti kaivojen vuotovesikorjaus on tilanne, jolloin on syytä toimia ripeästi. Yleisesti ottaen kaivon kunnostus on fiksuinta tehdä silloin, kun kaivovesi on vielä hyvälaatuista ja kaivon peruskunnostus tulee edullisemmaksi kuin kokonaan uuden kaivon rakentaminen.

Kaikkien kaivojen korjaus ammattilaiselta

Kun kaivojen vuotovesikorjaus tai muu kunnostus on ajankohtaista, käänny Suomen Kaivosaneeraus Oy:n puoleen. Annamme tekemillemme kaivotöille neljän vuoden takuun, ja vankan ammattitaitomme ohella meillä on kaikki mahdolliset sertifikaatit, jotka ovat todisteena laadukkaasta työnjäljestä. Teemme korjaustyöt nopeasti lyhyelläkin varoitusajalla muun muassa seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Masku, Raisio, Parainen, Salo ja Loimaa sekä muut Varsinais-Suomen alueen kunnat. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ongelmana kaivojen vuotovesi? Korjaus tapahtuu näin:

  • tarkistamme kaivon rakenteet sekä sitä ympäröivän maa-aineksen
  • paikannamme tarkan vuotokohdan
  • suunnittelemme korjaustoimenpiteet
  • korjaamme vuotokohdan tai vaihtoehtoisesti uusimme kaivon
  • huolehdimme jälkitarkastuksesta
Kaivon korjaus