Ohipumppaus

Ohipumppaus ja ohipumppauskaluston vuokraus Maskusta

 

Suomen Kaivosaneeraus Oy päivystää 24/7 Varsinais-Suomen alueella

Suomen Kaivosaneeraus Oy tarjoaa tehokkaita ohipumppauspalveluja Maskun, Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Teemme ohipumppauksia kaikenlaisissa kohteissa – viemäriverkoston saneerauskohteista aina teollisuuden tarpeisiin asti. Lisäksi vuokraamme ohipumppauskalustoa.

 

Ohipumppaus

Ohipumppaus on tehokas apu esimerkiksi viemärisaneerauksissa, lietealtaiden tyhjennyksissä sekä muissa tilanteissa, joissa viemärivesi tulee ohjata väliaikaisesti muualle. Ohipumppauskalustomme maksimiteho on 720 kuutiota tunnissa, mikä mahdollistaa suurtenkin kohteiden ohipumppauksen tehokkaasti ja turvallisesti.

Teemme ohipumppauksen aina suunnitelmallisesti ja huolella, jottatyö sujuu taloudellisesti ja tehokkaasti pumppauksen alusta loppuun.

Ohipumppauskaluston vuokraus

Palveluihimme kuuluu myös ohipumppauskaluston vuokraus. Opastamme kaluston käytössä ja tarjoamme tarvittaessa tukea käytön aikana. Näin ohipumppaus tapahtuu toivotulla tavalla kohteesta riippumatta.

 

Iskikö äkillinen vesivuoto tai tarve esimerkiksi tulvavesien hallinnalle? Päivystämme 24/7, minkä ansiosta voimme aloittaa ohipumppauksen lyhyelläkin varoitusajalla.
Soita numeroon 044 091 9118