Kaivon puhdistus

Kaivon puhdistus ja desinfiointi

 

Puhtaasti paremmin Varsinais-Suomen alueella

Tiedätkö jo mikä on juomavesikaivosi tilanne? Maistuu ja haisee epämiellyttävälle? Kaipaatko kaivon puhdistusta tai desinfiointia? Suomen Kaivosaneeraus Oy toteuttaa juomavesikaivon (rengasbetonikaivon) ja jätevesikaivon puhdistusta laajalla alueella Varsinais-Suomea. Tyytyväiset asiakkaamme sijaitsevat muun muassa Maskun, Naantalin, Turun, Raision, Uudenkaupungin, Loimaan, Salon ja Paraisten alueella. Puhdistamme ja teemme kaivon desinfiointia tehokkaasti kohtuukustannuksin.

Kaikenlaisten kaivojen puhdistusta:

  • Jätevesikaivojen puhdistus
  • Juomavesikaivojen puhdistus
  • Kaivon desinfiointi

Vinkki: Voit itse ottaa tavaksi juomavesikaivon kannen puhdistuksen esimerkiksi keväisin. Heikentyneet kannen rakenteet saattavat päästää läpi jyrsijät ja muut pienemmät eläimet. Myös sulamisvedet saattavat päätyä kaivoon, jos kannen rakenteet eivät ole kunnossa. Samalla voit arvioida, onko ammattilaisen tekemälle kaivon tarkistukselle, puhdistukselle tai korjaukselle tarvetta.

Kaivon puhdistus

Suoritamme kaivon pohjan puhdistukset. Pesemme kaivorenkaat ja puhdistamme kertyneet lietteet kaivon pohjalta. Uusi suodatushiekka pitää kaivoveden raikkaana. Myös kaivon kansirakenteiden pitävyys ja ympäröivän maan muotoilu edesauttavat kaivon hyvää toimintaa. Lue lisää kaivon kunnostuksesta » 

Miten tilaat kaivon puhdistuksen?
Lisätiedot, tarjoukset ja työtilaukset kaivon puhdistustöihin numerosta: 044 091 9118